Muntatges industrials i manteniments

Caldereria Rovira disposa de personal qualificat per portar a terme les necessitats de muntatges industrials necessàries de qualsevol client.

El personal de Caldereria Rovira disposa d’autonomia per muntatges a tot arreu d’Espanya i si s’escau de l’estranger. Aquests disposen de totes les eines i maquinària suficient per dur a terme els treballs necessaris a les instal·lacions dels nostres clients.

Les feines poden ser contractades segons les necessitats dels clients, ja sigui amb un pressupost tancat abans de començar la feina o bé per hores segons la feina a realitzar.

Caldereria Rovira també disposa de personal fixe a empreses que tinguin la necessitat de disposar d’operaris fixes a l’empresa per realitzar les feines de manteniment d’aquestes de tipus industrial i mecànic.

Es disposa d’autorització per a la realització d’instal·lacions d’equips a pressió (EIP2), reparació d’equips a pressió (ERP2), xarxes de gas (categoria EG-A), productes petrolífers (REIP-2) i xarxes contra incendis (RECI).

 

 

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»4″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»240″ thumbnail_height=»160″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»10″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»0″ slideshow_link_text=»[Mostrar presentación de diapositivas]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]