Construccions metàliques

Caldereria Rovira té una llarga experiència en la fabricació de tot tipus d’estructures metàl·liques.

Aquestes estructures es construeixen sempre sota comanda i seguint les instruccions dels nostres clients. La construcció d’aquestes poden ser en acer al carboni, acer inoxidable i aluminis. Caldereria Rovira pot treballar aquests materials des dels gruixos més fins i arribar a gruixos de 120 mm.

Les estructures es poden construir totalment a les nostres instal.lacions de Celrà depenent de les mides i la possibilitat de transportar-les. En cas de no poder, Caldereria Rovira compte amb l’equip humà necessari per acabar la construcció a les instal.lacions dels nostres clients.

Caldereria Rovira també disposa de les eines per la instal.lació d’aquests projectes allà on sigui necessari.

 

 

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»2″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»240″ thumbnail_height=»160″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»10″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»0″ slideshow_link_text=»[Mostrar presentación de diapositivas]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]